Om Veloropa

For Veloropa handler det ikke om at være de største. Det handler om high-end hele vejen rundt. I det journalistiske arbejde, i valget af samarbejdspartnere og når vi mødes i Veloropas cykelcafé/butik på Bispeengen 1 i København, i cykleklubben Equipe Cycliste Veloropa, til events eller på rejser.

Det betyder dog ikke, at det kun er dem med masser af penge og en gennemsnitsfart på langt ud over det sædvanlige, der kan betragte sig som Veloropæere.

Veloropa elsker cykelsporten. På godt og ondt. Vi hylder gerne vores helte, men forbeholder os også ret til at anskue sporten fra en mere kritisk vinkel.

Landevejscykling er omdrejningspunktet i alt vi laver. Og for at kunne blive ved med det, forsøger vi at give noget tilbage, ved at tilbyde vores læsere, medlemmer og kunder en masse cykelsports oplevelser, tilbud og produkter af høj kvalitet.

Har du lyst til at støtte Veloropa og samtidig opnå en masse kontante fordele, så læs her mere om, hvordan du bliver medlem af Veloropa Value.

Hvis du ikke mener, vi lever op til vores værdier, så sig det til os! Veloropa handler nemlig også om dialog og feedback. På vores hjemmeside, på de sociale medier, på mail eller hvis vi mødes ude i virkeligheden.

Velkommen!

Send Veloropa en e-mail – Følg Veloropa på facebook – Følg Veloropa på twitter – Følg Veloropa på InstagramBesøg Veloropas webshop – Bliv medlem af Veloropa Value – Bliv medlem af Equipe Cycliste Veloropa