Podcast: 66 Valgren er tilbage og han vil ha en bil, Tour status efter 3. etape, Asgreen styrtet

 Michael Valgren er ved at komme i omdrejninger igen efter et besværligt forår efter skiftet til Dimension Data. Han fortæller i denne podcast om hvilke etaper han har udset sig i Touren, om Kreuziger som klassementsrytter og om hvilken ny bil der står øverst på ønskesedlen, hvis han kører på podiet på en Tour de France-etape. Claus Elming, Stefan Djurhuus og Kim Plesner gør status efter tre dramatiske åbningsetaper i Touren og så kom nyheden om Kasper Asgreens styrt midt under udsendelsen. Desuden optakt og spiltips til 4., 5. og 6. etape. Den sidste med mål på toppen af Planche des Belles Filles.

 

Vær med til at gøre Veloropa Podcast endnu bedre!

Har du lyst til at støtte Veloropa Podcast med en lille skilling, så har du muligheden via den såkaldte "10'er" ordning.

Hvis du klikker på knappen nedenfor, kan du selv vælge hvor stort eller lille et beløb per episode, du ønsker at støtte med. Når vi laver Veloropa Podcast er vi afhængige af sponsorer og donationer, så vi takker på forhånd med kyshånd for dit bidrag til at gøre podcasten endnu bedre!