Podcast: Vingegaard igen, belgisk åbning, Strade, Paris-Nice, Tirreno

Jonas Vingegaard var mindst ligeså suveræn som sidste år, da han gentog sejren i Gran Camino. Men hvor stærke er hans watt-tal lige nu sammenlignet med nogle af hans største præstationer sidste år? Visma-Lease a Bike gjorde rent bord i den belgiske åbningsweekend, men var der alligevel små sprækker i det hollandske panser? Arnaud De Lie er kommet i modvind i hjemlandet Belgien, efter han tirsdag kaldte Le Samyn for et lille lorteløb. Mattias Skjelmose er kommet godt fra start i sæsonen og har også fået sunget sig til en ny kontrakt med Lidl-Trek. Og så ser vi frem mod nyklassikeren Strade Bianche samt de to store etapeløb, Paris-Nice og Tirreno Adriatico.


Vær med til at gøre Veloropa Podcast endnu bedre!

Har du lyst til at støtte Veloropa Podcast med en lille skilling, så har du muligheden via den såkaldte "10'er" ordning.

Hvis du klikker på knappen nedenfor, kan du selv vælge hvor stort eller lille et beløb per episode, du ønsker at støtte med. Når vi laver Veloropa Podcast er vi afhængige af sponsorer og donationer, så vi takker på forhånd med kyshånd for dit bidrag til at gøre podcasten endnu bedre!