Podcast: Sne-kaos i Giroen, 5xPogacar, ny danskerdag forude?

Tadej Pogacar er nu oppe på hele fem etapesejre og et samlet forspring på næsten otte minutter i dette års Giro d'Italia. Tirsdagens etape var ved at ende i kaos, da rytterne og arrangørerne ikke kunne blive enige om, hvor meget cykelløb der skulle køres i snevejret på Umbrailpasset. Der resterer ikke mange etaper i Giroen, men fredag kunne godt gå hen og blive danskerdag. Vi taler også om motordoping, 4-6 dage ved Dunkerque, ny dansk sejr og Vingegaard der forbereder sig på Mallorca (forhåbentlig) til årets Tour de France.

Veloropa Podcast præsenteres i samarbejde med Continental dæk (Vind en rejse til Touren: continental-tourdefrance.com/dk), Hello Fresh (Spar 1.299 i denne uge, brug koden FLASHVELO på hellofresh.dk) og elektronikkæden Power (avis.power.dk)


Vær med til at gøre Veloropa Podcast endnu bedre!

Har du lyst til at støtte Veloropa Podcast med en lille skilling, så har du muligheden via den såkaldte "10'er" ordning.

Hvis du klikker på knappen nedenfor, kan du selv vælge hvor stort eller lille et beløb per episode, du ønsker at støtte med. Når vi laver Veloropa Podcast er vi afhængige af sponsorer og donationer, så vi takker på forhånd med kyshånd for dit bidrag til at gøre podcasten endnu bedre!