Podcast: Sindssyg afslutning på Giroen; Roglic vinder samlet, Cavendish vinder i Rom

Vores seneste udsendelse hed "Farvel til Cavendish, Roglic i defensiven...". Man må sige de to rutinerede herrer igen kom i fokus, da Giroen skulle afgøres og der var hverken farvel eller defensivt over det, da Primoz Roglic væltede Geraint Thomas af pinden på de sidste kilometer af lørdagens vanvittige bjergenkeltstart, trods en tabt kæde undervejs. Og søndag sagde Mark Cavendish godt nok farvel til Giroen, men han gjorde det med manér og sin 17. etapesejr i løbet, da han var helt suveræn på målstregen i Rom. Vi kigger tilbage på et Giro d'Italia, hvor spændingen blev gemt til den sidste weekend.


Vær med til at gøre Veloropa Podcast endnu bedre!

Har du lyst til at støtte Veloropa Podcast med en lille skilling, så har du muligheden via den såkaldte "10'er" ordning.

Hvis du klikker på knappen nedenfor, kan du selv vælge hvor stort eller lille et beløb per episode, du ønsker at støtte med. Når vi laver Veloropa Podcast er vi afhængige af sponsorer og donationer, så vi takker på forhånd med kyshånd for dit bidrag til at gøre podcasten endnu bedre!