Podcast: Mr. Dalby, Brosten og Årets danske rytter

Åbningsweekenden står for døren. Omloop og Kuurne varsler traditionen tro forår, brosten og klassiske, belgiske cykelløb. Herhjemme blev ruten til årets PostNord Danmark Rundt offentliggjort og overraskelsen var en holdtidskørsel. Overraskende var det også, at Mads P blev kåret til årets danske cykelrytter foran Jonas Vingegaard, der blev kåret til verdens bedste. Vi kigger på hvorfor det ikke er så unaturligt, at det skete. Og så kan du høre fra et af de fremstormende danske talenter, Simon Dalby, der er kommet godt fra start i denne sæson hos UnoX. Vi gennemgår også en række ryttere, som du måske skal holde et ekstra øje med i denne sæson.


Vær med til at gøre Veloropa Podcast endnu bedre!

Har du lyst til at støtte Veloropa Podcast med en lille skilling, så har du muligheden via den såkaldte "10'er" ordning.

Hvis du klikker på knappen nedenfor, kan du selv vælge hvor stort eller lille et beløb per episode, du ønsker at støtte med. Når vi laver Veloropa Podcast er vi afhængige af sponsorer og donationer, så vi takker på forhånd med kyshånd for dit bidrag til at gøre podcasten endnu bedre!