Podcast: Mads P i Klub Skibby - Revner i Remcos rustning?

Mads P fik sin sejr i Giroen og fuldendte dermed sin Grand Tour Slam med etaper i på hinanden efterfølgende Tour, Vuelta og Giro. Han er nu en af blot 19 ryttere i historien, der har præsteret dette samt et elite-verdensmesterskab i linjeløb. Blandt favoritterne i årets Giro har Remco Evenepoel været i asfalten to gange, blevet sat til vægs af nogle af sine værste konkurrenter på en kort, men hård stigning og så var den belgiske verdensstjerne slet ikke så dominerende på Giro d'Italias længste enkeltstart, som forventet. Han fører dog stadig samlet, men det suveræne indtryk fra de første etaper, er måske ved at fade en smule?


Vær med til at gøre Veloropa Podcast endnu bedre!

Har du lyst til at støtte Veloropa Podcast med en lille skilling, så har du muligheden via den såkaldte "10'er" ordning.

Hvis du klikker på knappen nedenfor, kan du selv vælge hvor stort eller lille et beløb per episode, du ønsker at støtte med. Når vi laver Veloropa Podcast er vi afhængige af sponsorer og donationer, så vi takker på forhånd med kyshånd for dit bidrag til at gøre podcasten endnu bedre!