Podcast: Mads P gør det igen, Van der Poel får hug i pressen, Pogacar (for) suveræn?

Mads P gjorde det igen. Søndag vandt han den belgiske klassiker Gent-Wevelgem for anden gang i karrieren, da han slog den hollandske verdensmester Mathieu van der Poel i spurten. Van der Poel får hug i den belgiske og hollandske presse for sin taktik, mens Lidl-Trek roses for deres. Tadej Pogacar vandt fire af syv etaper i Volta a Catalunya og spørgsmålet er, om han er for suveræn til at det er interessant at se på? Vi kigger også på E3 Harelbeke, hvor Van der Poel til gengæld var helt suveræn med et historisk solohug på 43 km. Og så ser vi frem mod onsdagens Dwars door Vlaanderen, der fungerer som forret til søndagens Flandern Rundt.


Vær med til at gøre Veloropa Podcast endnu bedre!

Har du lyst til at støtte Veloropa Podcast med en lille skilling, så har du muligheden via den såkaldte "10'er" ordning.

Hvis du klikker på knappen nedenfor, kan du selv vælge hvor stort eller lille et beløb per episode, du ønsker at støtte med. Når vi laver Veloropa Podcast er vi afhængige af sponsorer og donationer, så vi takker på forhånd med kyshånd for dit bidrag til at gøre podcasten endnu bedre!