Podcast: Jonas til Pyrenæerne med selvtillid - Roglic i tovene

Jonas Vingegaard præsterede en af de vildeste danske afslutninger nogensinde på en Tour de France-etape, da han onsdag vandt 11. etape af årets Tour en halv hjulbredde foran ærkerivalen Tadej Pogacar, som ellers havde efterladt danskeren distanceret på den værste af finalestigningerne. Vi taler om sejren og om hvilke perspektiver den giver for resten af årets Tour de France, hvor rytterne i weekenden bevæger sig ind i Pyrenæerne. Desværre måtte vi også sige farvel til endnu to danskere; Michael Mørkøv og - efter udsendelsen var optaget - Søren Kragh Andersen. Dermed er blot fire af de otte startende danskere stadig med i Touren. Veloropa Podcast præsenteres i samarbejde med Continental dæk (continental-tires.com/dk), måltidskasser fra Hello Fresh (brug koden HF Veloropa på hellofresh.dk) og elektronikkæden Power (avis.power.dk)


Vær med til at gøre Veloropa Podcast endnu bedre!

Har du lyst til at støtte Veloropa Podcast med en lille skilling, så har du muligheden via den såkaldte "10'er" ordning.

Hvis du klikker på knappen nedenfor, kan du selv vælge hvor stort eller lille et beløb per episode, du ønsker at støtte med. Når vi laver Veloropa Podcast er vi afhængige af sponsorer og donationer, så vi takker på forhånd med kyshånd for dit bidrag til at gøre podcasten endnu bedre!