Podcast: Jonas i kontrol, Casper P ude, Carapaz i gult

Det har været en Tour-åbning ud over det sædvanlige. Første gang det store franske etapeløb starter i Italien, vinder to forskellige franskmænd de to første etaper, hvilket ikke er sket siden 1961. Jonas Vingegaard besvarede alle Pogacars italienske angreb og er indtil videre i kontrol, trods en bøvlet optakt. Bøvlet blev det for alvor for Casper P, der på dagens sprinteretape styrtede og brækkede kravebenet. Til gengæld er der jubel i Ecuador, da Richard Carapaz sikrede sydamerikanerne den første gule trøje i nationens historie. Første Tour-etapesejr i Eritreas historie blev det også til, da Biniam Girmay overraskende vandt den første sprinteretape efter et styrt i finalen. Veloropa Podcast præsenteres i samarbejde med Continental dæk (continental-tires.com/dk), Novasol sommerhusudlejning (novasol.dk/husejere) og elektronikkæden Power (avis.power.dk)


Vær med til at gøre Veloropa Podcast endnu bedre!

Har du lyst til at støtte Veloropa Podcast med en lille skilling, så har du muligheden via den såkaldte "10'er" ordning.

Hvis du klikker på knappen nedenfor, kan du selv vælge hvor stort eller lille et beløb per episode, du ønsker at støtte med. Når vi laver Veloropa Podcast er vi afhængige af sponsorer og donationer, så vi takker på forhånd med kyshånd for dit bidrag til at gøre podcasten endnu bedre!