Podcast: Grus-spektakel, Remcos kugler og Mads P-exit

Søndagens grusetape blev nok højdepunktet for mange fans og TV-seere i en i øvrigt dramatisk og afvekslende første uge af Tour de France. Men der var delte meninger om både etapens berettigelse og om taktikken undervejs. Mads P måtte desværre udgå af Touren efter sit styrt - og så endda i lørdags på Mads P-dag, der i stedet blev præget af et langt soloudbrud af Jonas Abrahamsen og en ny etapesejr til Biniam Girmay. Vi kommer også ind på Michael Mørkøvs netop annoncerede karrierestop og en ung nordmands tragiske dødsfald i Østrig Rundt. Veloropa Podcast præsenteres i samarbejde med Continental dæk (continental-tires.com/dk), sommerhusudlejning fra Novasol (novasol.dk/husejere) og elektronikkæden Power (avis.power.dk)


Vær med til at gøre Veloropa Podcast endnu bedre!

Har du lyst til at støtte Veloropa Podcast med en lille skilling, så har du muligheden via den såkaldte "10'er" ordning.

Hvis du klikker på knappen nedenfor, kan du selv vælge hvor stort eller lille et beløb per episode, du ønsker at støtte med. Når vi laver Veloropa Podcast er vi afhængige af sponsorer og donationer, så vi takker på forhånd med kyshånd for dit bidrag til at gøre podcasten endnu bedre!