Podcast: Froome på nye eventyr

Ugens helt store historie var, at Chris Froome forlader de trygge rammer hos Team INEOS og fra næste sæson tager fat på første kapitel af et nyt, israelsk eventyr. Men bliver Israel Start-up Nation begyndelsen til enden for Froome eller er det holdet der kan gøre ham legendarisk med en femte Tour-sejr? Det drøfter vi i studiet, hvor der også bliver tid til et interview med Cecilie Uttrup Ludwig, som netop har forlænget sin kontrakt med FDJ, uden at have kørt et eneste løb for dem. TV 2's Thomas Kristensen fortæller om deres sommersatsning, Tour de ja vu og Stefan Djurhuus og Kim Plesner afslører hvilke Tour-etaper de godt kunne tænke sig et gensyn med.

Vær med til at gøre Veloropa Podcast endnu bedre!

Har du lyst til at støtte Veloropa Podcast med en lille skilling, så har du muligheden via den såkaldte "10'er" ordning.

Hvis du klikker på knappen nedenfor, kan du selv vælge hvor stort eller lille et beløb per episode, du ønsker at støtte med. Når vi laver Veloropa Podcast er vi afhængige af sponsorer og donationer, så vi takker på forhånd med kyshånd for dit bidrag til at gøre podcasten endnu bedre!