Podcast: Dramatisk DM, danskerne klar til Touren

Det blev en særdeles dramatisk DM-enkeltstart, hvor Johan Price-Pejtersen troede han havde vundet med 1,9 sek til Matttias Skjelmose. Men juryen diskvalificerede ham, fordi han havde kørt på en cykelsti undervejs. Knap så dramatisk blev linjeløbet, men overraskelsen kom i form af unge Rasmus Søjberg, der snød flere store navne på den flade rute i Herning. Vi ser også på hvilke danskere der er udtaget til Tour de France og på de øvrige nationale mesterskaber. Veloropa Podcast præsenteres i samarbejde med Continental dæk (continental-tires.com/dk/da/), Novasol (novasol.dk/husejere) og elektronikkæden Power (avis.power.dk)


Vær med til at gøre Veloropa Podcast endnu bedre!

Har du lyst til at støtte Veloropa Podcast med en lille skilling, så har du muligheden via den såkaldte "10'er" ordning.

Hvis du klikker på knappen nedenfor, kan du selv vælge hvor stort eller lille et beløb per episode, du ønsker at støtte med. Når vi laver Veloropa Podcast er vi afhængige af sponsorer og donationer, så vi takker på forhånd med kyshånd for dit bidrag til at gøre podcasten endnu bedre!