Podcast: Den store Tour-rute gennemgang med Kasper Ankjærgaard

Du skal naturligvis ikke snydes for den efterhånden traditionelle Tour-rute special med Veloropas helt egen senior rutekorrespondent og holdlæge, Kasper Ankjærgaard, der som altid gennemgår samtlige 21 etaper i årets Tour de France i detaljer - ud fra ren hukommelse, uden noter eller andre hjælpemidler. Du kan også høre interview med Michael Mørkøv, der sætter ord på sin kaptajn Mark Cavendish' og egne ambitioner om at køre Sir Mark frem til den historiske sejr nummer 35. Og så får du også Plesners bud på, hvilke danskere vi kan forvente at se i dette års Tour. Veloropa Podcast er præsenteret af Continental dæk (continental-tires.com/dk/da/), Hello Fresh (hellofresh.dk) og elektronikkæden Power (avis.power.dk)


Vær med til at gøre Veloropa Podcast endnu bedre!

Har du lyst til at støtte Veloropa Podcast med en lille skilling, så har du muligheden via den såkaldte "10'er" ordning.

Hvis du klikker på knappen nedenfor, kan du selv vælge hvor stort eller lille et beløb per episode, du ønsker at støtte med. Når vi laver Veloropa Podcast er vi afhængige af sponsorer og donationer, så vi takker på forhånd med kyshånd for dit bidrag til at gøre podcasten endnu bedre!