Podcast: Dansker-styrt, Corona-bøvl, DM-optakt, Casper P og Skibby

Vi nærmer os Tour-starten i Danmark, men Corona er igen på spil og fik lagt næsten halvdelen af feltet ned i Schweiz. Kasper Asgreen og Michael Valgren måtte også ned at ligge. Valgren misser Touren og Asgreen er sat tilbage i sine forberedelser til enkeltstarten i København. Belgien Rundt startede med Mads P-dominans og sluttede med belgier-ballade, da Yves Lampaert blev diskvalificeret og Mauro Schmid tog den samlede sejr, hundrededele foran Tim Wellens. Vi ser frem mod DM-ugen, har interview med Casper Pedersen fra DSM, der blev ramt af Corona, men kører DM. Og så kan du høre Tour-historier og andre røvere fra Jesper Skibby.


Vær med til at gøre Veloropa Podcast endnu bedre!

Har du lyst til at støtte Veloropa Podcast med en lille skilling, så har du muligheden via den såkaldte "10'er" ordning.

Hvis du klikker på knappen nedenfor, kan du selv vælge hvor stort eller lille et beløb per episode, du ønsker at støtte med. Når vi laver Veloropa Podcast er vi afhængige af sponsorer og donationer, så vi takker på forhånd med kyshånd for dit bidrag til at gøre podcasten endnu bedre!