Podcast: Dansk sejrsrus, Remco viser Tour-form, optakt til Schweiz Rundt

Mads P og Magnus Cort åbnede Dauphiné med sejre og både gule og grønne trøjer. Men så kom en glad canadier på tværs og på onsdagens enkeltstart satte Remco Evenepoel sine klassementskonkurrenter på plads. Men kan belgieren også følge med, når feltet rammer de store bjerge i weekenden? Og hvordan ser fremtiden ud for Primoz Roglic, der var mere end et halvt minut efter Remco på enkeltstarten? Vi har også optakt til Schweiz Rundt, hvor Mattias Skjelmose skal forsøge at gentage sin sejr fra sidste år - men hvor mange stjerner får han af Plesner? Veloropa Podcast præsenteres i samarbejde med Novasol (novasol.dk/husejere) og Power (avis.power.dk)


Vær med til at gøre Veloropa Podcast endnu bedre!

Har du lyst til at støtte Veloropa Podcast med en lille skilling, så har du muligheden via den såkaldte "10'er" ordning.

Hvis du klikker på knappen nedenfor, kan du selv vælge hvor stort eller lille et beløb per episode, du ønsker at støtte med. Når vi laver Veloropa Podcast er vi afhængige af sponsorer og donationer, så vi takker på forhånd med kyshånd for dit bidrag til at gøre podcasten endnu bedre!