Podcast: Dansk dobbeltsejr i Dauphine, Bjergs store triumf

Vi er blevet forkælet med mange danske sejre i første halvår af 2023. Men onsdag den 7. juni blev en af de helt store danskerdage, da Mikkel Bjerg endelig fik sin store sejr på World Touren. Han vandt enkeltstarten i Dauphiné - endda foran sin landsmand, Jonas Vingegaard. De to ligger nu også nummer et og to i klassementet. Men hvor længe kan Bjerg holde trøjen? Og bliver det Vingegaard, der tager den fra ham? Vi kigger på de resterende etaper i det franske Tour-opvarmningsløb og vi ser frem mod et andet forberedelsesløb til Tour de France, nemlig Schweiz Rundt, der starter søndag - med en god håndfuld danskere på startlisten og en række store udenlandske profiler, ført an af Remco Evenepoel.


Vær med til at gøre Veloropa Podcast endnu bedre!

Har du lyst til at støtte Veloropa Podcast med en lille skilling, så har du muligheden via den såkaldte "10'er" ordning.

Hvis du klikker på knappen nedenfor, kan du selv vælge hvor stort eller lille et beløb per episode, du ønsker at støtte med. Når vi laver Veloropa Podcast er vi afhængige af sponsorer og donationer, så vi takker på forhånd med kyshånd for dit bidrag til at gøre podcasten endnu bedre!