Podcast: Cavendish historisk, Mads P styrtet og Jonas under pres

En historisk Tour er i disse dage ved at udspille sig for øjnene af os. Onsdag blev en af de helt store rekorder slået, da Sir Mark Cavendish minsandten vandt sin 35. etapesejr i Tour de France og dermed overgik selveste Eddy Merckx. Mens Cavendish jublede over sin rekord, lå Mads P ude i banden efter at være styrtet på 5. etape. Danskeren forsøger dog at kæmpe sig tilbage, efter han - undskyld udtrykket - var snublende nær en erobring af den grønne pointtrøje. På bjergetapen over Galibier satte Tadej Pogacar med et angreb tæt på toppen Jonas Vingegaard under pres på nedkørslen og lagde til slut 50 sekunders afstand til danskeren i klassementet inden fredagens spændende enkeltstart i Bourgogne. Veloropa Podcast præsenteres i samarbejde med Continental (continental-tires.com/dk), Hello Fresh (hellofresh.dk - brug koden HF Veloropa) og elektronikkæden Power (avis.power.dk)


Vær med til at gøre Veloropa Podcast endnu bedre!

Har du lyst til at støtte Veloropa Podcast med en lille skilling, så har du muligheden via den såkaldte "10'er" ordning.

Hvis du klikker på knappen nedenfor, kan du selv vælge hvor stort eller lille et beløb per episode, du ønsker at støtte med. Når vi laver Veloropa Podcast er vi afhængige af sponsorer og donationer, så vi takker på forhånd med kyshånd for dit bidrag til at gøre podcasten endnu bedre!