Podcast: Bauke forklarer, DCU-direktør forsvarer

 I denne episode får DCU-direktør Martin Elleberg Petersen mulighed for at forsvare unionens kommunikationsstrategi og ageren i de seneste ugers stormvejr i medierne. Han sætter også ord på baggrunden for fyringen af Jesper Worre som løbsdirektør for PostNord Danmark Rundt - og indrømmer, at sagen kunne have været håndteret bedre internt i bestyrelsen. Du får også et interview med kæmpestjernen Bauke Mollema, vinderen af det seneste moment, Lombardiet Rundt. Mollema har netop forlænget sin kontrakt med Trek-Segafredo, hvor han bl.a. er holdkammerat med tre danskere. Vi kigger endvidere på farcen om Mitchelton-Scotts spanske fristelser og om vi tror Chris Froome stadig kører for Team INEOS når vi rammer Tour de France. Episoden er sponseret af Zetland.dk.

Vær med til at gøre Veloropa Podcast endnu bedre!

Har du lyst til at støtte Veloropa Podcast med en lille skilling, så har du muligheden via den såkaldte "10'er" ordning.

Hvis du klikker på knappen nedenfor, kan du selv vælge hvor stort eller lille et beløb per episode, du ønsker at støtte med. Når vi laver Veloropa Podcast er vi afhængige af sponsorer og donationer, så vi takker på forhånd med kyshånd for dit bidrag til at gøre podcasten endnu bedre!