Podcast: Alaphilippe genopstået - Valgren har fundet OL-formen

Julian Alaphilippe vandt mur-etapen i Giro d'Italia på smukkeste vis med et angreb 126 km udefra og Michael Valgren fik en flot fjerdeplads og viste dermed at OL-formen er på plads. Men han duellerer formentlig med Mikkel Bjerg om pladsen på holdet og Bjerg har muligheden for at køre sig i OL-stilling på lørdagens enkeltstart. Vi taler også om hvor gode muligheder Jonas Vingegaard og Wout van Aert har for at komme med i Touren efter deres skadesproblemer - og om hvordan sprinterhierarkiet på Lidl-Trek må formodes at udvikle sig, set i lyset af Jonathan Milans dominans i Giroen. Veloropa Podcast præsenteres af Continental dæk (continental-tourdefrance.com/dk), Novasol sommerhusudlejning (novasol.dk/husejere) og elektronikkæden POWER (avis.power.dk)


Vær med til at gøre Veloropa Podcast endnu bedre!

Har du lyst til at støtte Veloropa Podcast med en lille skilling, så har du muligheden via den såkaldte "10'er" ordning.

Hvis du klikker på knappen nedenfor, kan du selv vælge hvor stort eller lille et beløb per episode, du ønsker at støtte med. Når vi laver Veloropa Podcast er vi afhængige af sponsorer og donationer, så vi takker på forhånd med kyshånd for dit bidrag til at gøre podcasten endnu bedre!