Casper P håber på Sunweb

Hvad gør man hvis ens professionelle cykelhold pludselig lukker sent på sæsonen? Hør danske Casper Pedersen fortælle ærligt om den kaotiske situation på Aqua Blue Sport og kampen for en World Tour-kontrakt - helst med Team Sunweb.

Af Kim Plesner

Mandag drejede det irske Pro-Continental mandskab Aqua Blue Sport pludselig nøglen om. Manglende invitationer til de store løb, problemer med materialesponsorerne og en fusionsplan, der faldt på gulvet, var årsagerne ifølge team manager Rick Delaney.

Tilbage står nu en hel trup af ryttere, hvor mange af dem troede, at 2019-kontrakten med Aqua Blue Sport var ensbetydende med, at man også havde et arbejde næste år. Heriblandt danske Casper Pedersen, som dog er ganske fortrøstningsfuld i forhold til at finde en ny arbejdsgiver til den kommende sæson.

75% chance for World Touren

"I forhold til hvad min agent har sagt, så tror jeg godt jeg tør sige, at der er 75% chance for at jeg får kontrakt med et World Tour-hold," siger Casper P i den seneste episode af Veloropa Podcast.

Kunne han selv vælge frit, står Team Sunweb øverst på ønskelisten, afslører han endvidere.

"Et hold som Sunweb synes jeg kunne være rigtig interessant, også i og med de har Morten Bennekou. Det virker som om der er et meget stort set-up og de arbejder fokuseret med deres unge ryttere."

Hør hele episode 30 af Veloropa Podcast med blandt andet Casper Pedersen her: