Zetland

Vi har et win-win-win-samarbejde (jeps, det var hele tre wins), som fungerer sådan her:

Win for dig: Du får to måneders lytbar, reklamefri, dommedagsfri kvalitetsjournalistik for 50 kroner i alt. Det er under en tredjedel af normalprisen.

Win for Veloropa (og lidt dig): Når du gør det, så støtter du samtidig Veloropa.

Win for Zetland: De bliver opdaget af endnu flere nysgerrige danskere. De håber selvfølgelig, at du får lyst til at blive hængende i mere end to måneder. Men der er ingen binding, og du kan frit opsige, når introperioden er ved at være gået.

Efter de første to måneder fortsætter dit medlemskab til normalprisen 129 kroner om måneden (eller halv pris, hvis du er studerende, så skal du bare lige fortælle dem det), indtil du opsiger det.

Zetland er en digital avis til dig, som synes, det kan være lidt overvældende at følge med i nyhedsstrømmen. De drukner dig ikke i overskrifter, men giver dig overblikket, baggrunden og nuancerne, så du ikke bare bliver informeret – du bliver klogere.

For at gøre det endnu nemmere for dig udgiver de alle artikler som både tekst og lyd. På den måde kan du blive opdateret, mens du cykler, styrketræner, ordner have, vasker op, strikker, står på hovedet, eller hvad du nu føler for.

Zetland Illustration
Er du klar? Tag hul på dine to måneder her – så er du klar til at læse og lytte om ét minut (eller 10 sekunder, hvis du er lige så hurtig som de allerhurtigste).