Pillar Performance

PILLAR PERFORMANCE ER NU SPONSOR FOR VELOROPA PODCAST

Vi er utroligt glade for at byde Pillar Performance velkommen som den nyeste tilføjelse til Veloropa Podcast-familien. Pillar Performance, en frontløber inden for sportsnæringsinnovation, tilbyder produkter designet til at optimere din præstation, recovery og generelle sundhed - perfekt tilpasset både den seriøse atlet og den daglige motionist.

Som en del af Veloropa-familien får du mulighed for at prøve Pillar Performances produkter med 15% rabat. Brug koden VELOROPA på Pillar Performances hjemmeside for at modtage rabat på dit første køb.

 

HVAD ER PILLAR PERFORMANCE?

Pillar Performance er mere end bare et supplementfirma. De fokuserer på at levere videnskabsbaserede næringsløsninger, som understøtter fysisk ydeevne og velvære. Uanset om du er en professionel cykelrytter, en weekendkriger, eller bare generelt interesseret i at forbedre din sundhed, har Pillar Performance et produkt, der kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Vælg Pillar Performance for maksimal præstation og sundhed. Deres produkter, baseret på den nyeste forskning og reneste ingredienser, er skræddersyet til at møde enhver atlets behov for forbedret udholdenhed, recovery og præstation.

En af de juveler i Pillar Performances sortiment, som vi har haft fornøjelsen af at diskutere i Veloropa Podcast, er deres "Triple Magnesium". Dette produkt er en nøje sammensat blanding designet til at støtte flere aspekter af din fysiske og mentale velbefindende.

Hvad gør Triple Magnesium?

  • Optimeret absorption: "Triple Magnesium" kombinerer tre forskellige former for magnesium (magnesium citrat, magnesium bisglycinat, og magnesium malat) for at sikre optimal absorption og effektivitet. Denne blanding sikrer, at din krop kan udnytte magnesiumet mest effektivt, uanset din fysiske aktivitetsniveau.

  • Støtter nervesystemet: Magnesium er afgørende for nervesystemets sundhed. Det medvirker til at regulere neurotransmittere, som sender signaler i hele hjernen og kroppen, hvilket bidrager til nervesystemets normale funktion.

  • Reducerer træthed og udmattelse: Magnesium spiller en nøglerolle i energiproduktionen. Det hjælper med at omdanne mad til energi og kan derfor hjælpe med at reducere følelsen af træthed og udmattelse.

  • Fremmer bedre søvn: Magnesium bidrager til at regulere melatonin, hormonet der styrer din søvncyklus. Tilførsel af magnesium kan forbedre søvnkvaliteten og hjælpe med at opnå en mere rolig og hvilende nattesøvn.

  • Almindeligt underskud: Mange mennesker lever med et udiagnostiseret magnesiumunderskud, delvis på grund af moderne kostvaner og stressede livsstil, hvilket kan påvirke alt fra muskelfunktion til søvnkvalitet. Tilskud af magnesium kan være en enkel løsning for mange til at adressere dette underskud.