Novasol

NY SPÆNDENDE SPONSOR: NOVASOL


Vi er utroligt begejstrede for at byde NOVASOL velkommen som den seneste tilføjelse til Veloropa Podcast-familien. NOVASOL er en førende aktør inden for udlejning af sommerhuse, og med over 50 års erfaring har de perfektioneret kunsten at forbinde feriegæster med deres ideelle feriehjem.

Bliv en del af NOVASOLs udlejerfamilie

I en tid, hvor mange af os genovervejer, hvordan og hvor vi bruger vores fritid, tilbyder NOVASOL en unik mulighed for ejere af sommerhuse. Ved at blive en del af NOVASOLs omfattende portefølje, kan du udleje dit sommerhus til feriegæster og opleve fordelene ved ekstra indtægt. Dette initiativ er ikke bare en chance for at tjene penge; det er også en måde at dele glæden ved dit sommerhus med andre, mens du stadig bevarer fuld kontrol over din ejendom.

Skattefordele ved at udleje dit sommerhus

Et af de mange spørgsmål, som potentielle udlejere har, er relateret til skattereglerne. NOVASOL har gjort det let ved at samle de nødvendige oplysninger om skattefordele, som du kan drage nytte af, når du udlejer dit sommerhus gennem dem.

 

Hvorfor vælge NOVASOL?

NOVASOLs engagement i kvalitet og gæstfrihed gør dem til en ideel partner, ikke kun for os på Veloropa Podcast, men for alle, der besidder et sommerhus. Deres brugervenlige platform og dedikerede team sikrer, at processen med at udleje dit sommerhus er ligetil.

Slut dig til NOVASOL i dag

Er du interesseret i at lære mere om, hvordan du kan blive en del af NOVASOLs netværk af sommerhusejere? Besøg deres hjemmeside for husejere her, og tag det første skridt mod at maksimere dit sommerhus' potentiale.